Kolektivno zavarovanje Covid-19

Prednosti zavarovanja

Ste delavcu prijazno podjetje?

Poskrbite za finančno varnost zaposlenega, ki okreva po težki obliki bolezni COVID-19.

Omogočite zaposlenemu strokovni posvet z zdravnikom po telefonu ali video posvet o zdravstvenih težavah zavarovanca in psihološko pomoč težje obolelemu zaradi bolezni COVID-19.


Katera kritja vključuje zavarovanje?

Izplačilo dogovorjene vsote za: 

Bolnišnično nadomestilo v primeru zdravljenja v bolnišnici zaradi bolezni COVID-19. Višina izplačila je določena glede na število nočitev v bolnišnici (od vključno 3 do vključno 10 ali nad 10 nočitev)

  • Nadomestilo za okrevanje po premestitvi iz intenzivne nege na običajni oddelek zaradi bolezni COVID-19.
  • Posmrtnina upravičencu v primeru smrti zavarovanca zaradi posledic bolezni COVID-19.


Organizacijo in plačilo storitev:

  • Strokovni posvet z zdravnikom (video posvet, telefonski pogovor) o zdravstvenem stanju zavarovanca.
  • Psihološka pomoč v primeru resnega zdravstvenega stanja (vključuje tudi bolezen COVID-19), v primeru trajne delovne nezmožnosti opravljanja poklica, poporodne depresije in v primeru smrti ožjega družinskega člana (do 5 obravnav na zavarovalni primer/v trajanju zavarovanja, do skupne vrednosti 400 EUR).


Storitve asistence zdravje:

Informacije o zavarovanju, izvajalcih zdravstvenih storitev, pogojih in načinu uveljavljanja pravic iz zavarovanja ter o uveljavljanju pravic v javnem zdravstvenem sistemu v Sloveniji.

  • Izdajo predhodne odobritve in organizacijo strokovnega posveta z zdravnikom v zvezi z zdravstvenim stanjem ter psihološko pomoč.
  • Zavaruje se lahko oseba, ki je zaposlena v podjetju in je ob pristopu v zavarovanje dopolnila 18 let oziroma največ 64 let.
  • V zavarovanje se ne morejo vključiti tiste osebe, ki so v času vključitve v zavarovanje v bolniškem staležu na podlagi odločbe Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije. Ta omejitev velja do dneva njihove vrnitve na delo.
Asistenca zdravje

Asistenca zdravje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje imamo in plačujemo tako rekoč vsi. Menimo, da za naše zavarovance zakonsko predpisani minimum preprosto ni dovolj. Zato vsem zavarovancem dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja brezplačno omogočamo storitve Asistence zdravje, kjer prejmete vse potrebne informacije o zavarovanju in o pogojih uporabe zavarovanja.

Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

Preprosto je, pokličite na brezplačno telefonsko številko ali pišite na zdravje.si@generali.com.

080 81 10 


Nazaj na vrh