Avto asistenca

Z Avto asistenco ste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode, kraje, težav s ključi ali gorivom doma ali v tujini.

Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis. Vam in vašim sopotnikom bomo priskrbeli prevoz ali vsem pokrili stroške prenočišča.

Z Avto asistenco ste zavarovani tudi za nujno zdravljenje v tujini. Asistenco vam nudimo na področju celotne Evrope.


NOVO!

Dodali smo ji nova kritja, ki vam prinašajo pomembne prednosti:

  • Kritje stroškov popravila pnevmatike v primeru njene manjše poškodbe ali ustrezen del stroškov nove pnevmatike v primeru večje poškodbe, do katere pride v Sloveniji.
  • Kritje stroškov točenja napačnega goriva vključuje stroške vleke vozila, prevoz zavarovancev, stroške praznjenja in čiščenja rezervoarja, cevovodov in menjavo čistilca za gorivo.
  • Kritje predujma, kjer zavarovalnica založi denarna sredstva, če pride do večje okvare ali poškodbe vozila v tujini.


Zavarovanje je pri nas mogoče skleniti samostojno ali kot dodatek k zavarovanju avtomobilske odgovornosti oziroma kasko zavarovanju vozil.


Pravna zaščita

S sklenitvijo tega zavarovanja poskrbite za stroške obrambe, kadar je zaradi prometne nesreče proti zavarovancu sprožen kazenski ali upravno-kazenski postopek. Zavarovanje kritje tudi stroške uveljavljanja odškodninskih zahtevkov za škodo v zvezi s prometno nesrečo in stroškov obrambe pred zahtevki drugih oseb za povračilo škode.Nazaj na vrh