Specialisti z asistenco

O zavarovanju

Kolektivno zavarovanje Specialisti z asistenco zavarovancem omogoča hiter dostop do zdravnika specialista, diagnostičnih preiskav ter asistenčnih storitev, ki zavarovancu pomagajo v procesu pridobivanja diagnoze in zdravljenja.

Pravočasno postavljena diagnoza je ključna za začetek in potek zdravljenja. Bistveno vpliva na kakovost zdravja zavarovanca, hitrost njegovega okrevanja in s tem vrnitev na delovno mesto, ter prepreči morebitne zaplete in posledice, ki bi se lahko pojavile.

Zavarovanje vsebuje tudi nova kritja:

  • psihološka pomoč,
  • strokovni posvet po telefonu,
  • načrt zdravljenja po nezgodah in
  • drugo mnenje za zavarovanca in njegove ožje družinske člane.

Prednosti za podjetje

Podjetje, ki je zavarovalo svoje zaposlene, poskrbi:

  • da zaposleni hitro pridobijo diagnozo, se pravočasno zdravijo in ozdravijo ter vrnejo v aktivno življenje in na delo;
  • da z lažjim in hitrejšim dostopom do zdravstvenih storitev ter z večjim obsegom le teh skrajšajo čas odsotnost in izboljšajo zdravstveno stanje svojih zaposlenih;
  • da bolniške odsotnosti zaposlenih ne vplivajo preveč na poslovanje podjetja (manj stroškov bolniških nadomestil ter stroškov nadomeščanja odsotnih delavcev).

Zanimivost: Če se zaposleni na delo vrne vsaj 3-5 dni prej, lahko podjetje s privarčevanim denarjem plača letno premijo zavarovanja Specialisti z asistenco za zaposlenega.


Prednosti za zavarovanca

Večletne izkušnje, zaupanje mnogih strank in odlični odnosi z izvajalci zdravstvenih storitev našim zavarovancem zagotavljajo:

  • hiter dostop do specialističnih pregledov, diagnostičnih preiskav, psihološke pomoči, izbranih operacij in fizioterapije;
  • hiter proces naročanja preko Asistence zdravje na 080 81 10;
  • specialistični pregled v samoplačniški ambulanti lahko že v 10-ih dneh*.
Zanimivost: V letu 2018 smo za naše zavarovance organizirali in plačali 16.000 zdravstvenih storitev.
* Velja pri samoplačniških zdravstvenih storitvah pri specialistih, ki so pogodbeni izvajalci zavarovalnice. Ta rok je v posameznih primerih lahko tudi daljši, če obstajajo za to razlogi na strani pogodbenega izvajalca.


Asistenca zdravje

Asistenca zdravje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje imamo in plačujemo tako rekoč vsi. Menimo, da za naše zavarovance zakonsko predpisani minimum preprosto ni dovolj. Zato vsem zavarovancem dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja brezplačno omogočamo storitve Asistence zdravje, kjer prejmete vse potrebne informacije o zavarovanju in o pogojih uporabe zavarovanja.

Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

Preprosto je, pokličite na brezplačno telefonsko številko ali pišite na zdravje.si@generali.com.

080 81 10 


Nazaj na vrh