Zdravje

Celovita zdravstvena oskrba

Z našimi zdravstvenimi zavarovanji si lahko zagotovite celovito zdravstveno oskrbo.

  • Z zavarovanjem Specialisti z asistenco do pregleda pri zdravniku specialistu lahko že v 10-ih dneh.*
  • Zavarovanje Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni vam zagotavlja pomoč na domu in prevoze na kontrole v primeru bolezni ali nezgode.

* Velja pri samoplačniških zdravstvenih storitvah pri specialistih, ki so pogodbeni izvajalci zavarovalnice. Ta rok je v posameznih primerih lahko tudi daljši, če obstajajo za to razlogi na strani pogodbenega izvajalca.Specialisti z asistenco
Specialisti z asistenco

Ko potrebujemo pomoč zdravnika specialista, bi ga želeli obiskati čim hitreje. Velikokrat pa nam hitro okrevanje preprečijo dolge čakalne dobe. Zagotovite si hiter dostop do zdravnika specialista in diagnoze ter hiter začetek zdravljenja in okrevanje.


 

Preberite več
Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni
Prehodna oskrba zaradi nezgode ali bolezni

Zagotovite si ustrezno pomoč v primeru bolezni ali nezgode. Vaše okrevanje bo hitrejše in manj stresno.

Preberite več
Paket športnik
Paket športnik

Paket Športnik je namenjen športnikom med 14. in 45. letom, ljubiteljem ter športnikom z veljavno kategorizacijo, perspektivnega, mednarodnega, svetovnega in olimpijskega razreda pri Olimpijskem komiteju Slovenije – Združenju športnih zvez (OKS – ZŠZ).

Preberite več
Asistenca zdravje

Asistenca zdravje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje imamo in plačujemo tako rekoč vsi. Menimo, da za naše zavarovance zakonsko predpisani minimum preprosto ni dovolj. Zato vsem zavarovancem dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja brezplačno omogočamo storitve Asistence zdravje, kjer prejmete vse potrebne informacije o zavarovanju in o pogojih uporabe zavarovanja.

Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

Preprosto je, pokličite na brezplačno telefonsko številko ali pišite na zdravje.si@generali.com.

080 81 10 


Nazaj na vrh