Zavarovanje zalog proti fizičnim poškodbam

Kaj lahko zavarujete?

Zaloge in stvari drugih oseb, ki ste jih prevzeli v popravilo, predelavo …    


Za koga je primerno zavarovanje?

Zavarovanje je namenjeno  majhnim in srednje velikim podjetjem ter samostojnim podjetnikom, katerim se lahko zgodi, da med izdelovanjem, skladiščenjem ter prevozom in prenosom, fizično poškodujejo ali uničijo zalogo (proizvodna, obrtna, skladiščna, trgovska podjetja ipd.).


Kaj krije zavarovanje?

  • Uničenje ali fizično poškodbo zavarovanih zalog stvari med izdelovanjem, skladiščenjem ter prevozom in prenosom teh stvari na območju zavarovanega objekta,
  • stroške čiščenja, ki je potrebno zaradi poškodbe ali uničenja zavarovanih stvari, vendar največ do 3 % od zavarovalne vsote. Povrnejo se stroški, ki nastanejo kot izključna posledica delovanja teh zavarovanih nevarnosti.

Ugodnosti

V vsakem trenutku vam bo stal ob strani strokovnjak za tovrstna zavarovanja, ki vam bo svetoval in predlagal ustrezna kritja.

Nudimo vam popuste za preventivne ukrepe za zmanjšanje škode, kot je na primer varovanje zavarovanih stvari s senzorskim TV sistemom, računalniško vodenim varnostnim sistemom, z avtomatskimi javljalniki požara, vgrajenim gasilnim sistemom (sprinkler sistem).


Nudimo vam tudi:

  • Paketni popust
  • Popust na trajanje zavarovanja
  • Popust na takojšnje plačilo letne premije


Nazaj na vrh