O zavarovanju

  • V primeru težje nezgode ali bolezni je okrevanje lahko dolgotrajno in naporno, tako za poškodovanca kot njegove najbližje.
  • Da bi bil čas okrevanja manj stresen, vam bomo brezplačno pomagali pri opravljanju dnevnih in gospodinjskih opravil, organizirali prevoz na preglede in varstvo otrok.
  • Sprejmite pomoč v trenutkih, ko jo najbolj potrebujete.

Kaj krije zavarovanje?

Prevoz na kontrole
Prevoz na kontrole

Ko se sami ne morete peljati na pregled, vas tja peljemo mi. Zagotovili vam bomo tudi prevoz domov po odpustu iz bolnišnice. Do prevoza ste upravičeni, če ne morete opravljati enega od temeljnih dnevnih opravil oziroma se boste tri mesece gibali s pomočjo hodulj ali bergel.


Prevoz na kemoterapije
Prevoz na kemoterapije

V primerih rakavega obolenja vam zagotovimo prevoze in spremstvo na kemoterapije ali obsevanja. Do prevoza ste upravičeni, če ste zboleli za rakom in potrebujete kemoterapijo ali obsevanje.


Strokovna in etična oskrba
Strokovna in etična oskrba

Storitev zaupamo osebam in podjetjem, ki zagotavljajo strokovno in etično izvedbo storitev ter upoštevajo človekovo dostojanstvo in varstvo človekovih pravic.


Pomoč na domu
Pomoč na domu

Včasih potrebujemo pomoč pri temeljnih dnevnih opravilih, kot so prehranjevanje in pitje, osebna higiena in gibanje ter gospodinjskih in hišnih opravilih, ki vam omogočajo, da se lahko zdravite doma. V okviru pomoči na domu vam zagotavljamo tudi varstvo otrok do največ štiri ure na dan. 

Do pomoči na domu ste upravičeni, ko zaradi nezgode ali bolezni ne morete opravljati enega od temeljnih dnevnih opravil.

Asistenca zdravje

Asistenca zdravje

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje imamo in plačujemo tako rekoč vsi. Menimo, da za naše zavarovance zakonsko predpisani minimum preprosto ni dovolj. Zato vsem zavarovancem dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja brezplačno omogočamo storitve Asistence zdravje, kjer prejmete vse potrebne informacije o zavarovanju in o pogojih uporabe zavarovanja.

Asistenca zdravje vam olajša pot do ustreznega zdravnika, diagnoze in okrevanja.

Preprosto je, pokličite na brezplačno telefonsko številko ali pišite na zdravje.si@generali.com.

080 81 10 


Nazaj na vrh