Brezskrbni na poti

  • Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.
  • Vozniki z manj kot 3 leti vozniških izkušenj lahko sklenete samostojno zavarovanje Moja prva avto polica, ki ni vezano na vozilo, ampak na neizkušenega voznika.
  • Preverite prednosti, ki jih prinaša Družinski popust in ugodnosti za izkušene voznike.

 

Avtomobilska odgovornost
Avtomobilska odgovornost

Zavarovanje avtomobilske odgovornosti je obvezno zavarovanje za avto, namenjeno kritju materialne in nematerialne škode, ki jo z vozilom nenamerno povzročite tretjim osebam in njihovemu premoženju. Skleniti ga mora vsak lastnik vozila še preden se z vozilom poda v promet.

Avtomobilski kasko
Avtomobilski kasko

S sklenitvijo poskrbite za svojo finančno varnost, saj nastale škode na vašem vozilu ne krijete iz lastnih sredstev. Ob sklenitvi kasko zavarovanja za avto lahko izbirate med različnimi obsegi kritja in višino franšize ter tako zavarovanje prilagodite vašim potrebam in finančnim zmožnostim.

Zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO-PLUS)
Zavarovanje voznika za telesne poškodbe (AO-PLUS)

Obvezno avtomobilsko zavarovanje AO ne krije poškodb voznika, zato vam priporočamo, da poskrbite tudi za lastno varnost. Kadar povzročite prometno nesrečo ste z zavarovanjem za avto AO Plus upravičeni do odškodnine za lastne telesne poškodbe.

Nezgodno zavarovanje voznika in potnkov v vozilu
Nezgodno zavarovanje voznika in potnkov v vozilu

V primeru smrti ali invalidnosti voznika in ostalih udeležencev vašem vozilu z nezgodnim

zavarovanjem poskrbite za odškodnino.


Ugodnosti

Družinski popust
Družinski popust

Družinski popust prinaša prihranek za vso družino. Ob sklenitvi vsi zavarovanci prejmete najvišji bonus, ki ga je za zavarovanje za avto dosegel eden izmed družinskih članov.

Pomoč na cesti
Pomoč na cesti

V primeru škodnega dogodka z avtomobilom pokličite 080 88 48. Hitro in enostavno vam pomagamo organizirati popravilo avtomobila.

Brezplačna storitev za zavarovance zavarovalnice Generali.


Nazaj na vrh