Vozila
Avto
Avto

Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.

Preberite več
Motorna kolesa
Motorna kolesa

Vožnja z motorjem ima svoje posebnosti, ki jih mora upoštevati vsak motorist. Tem posebnostim smo prilagodili tudi zavarovanje motornih koles, s katerim boste zagotoviti najvišjo varnost vašemu jeklenemu konjičku.

Preberite več
Avto asistenca
Avto asistenca

Z Avto asistenco boste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode, težav s ključi ali gorivom doma in v tujini.
Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis.

Preberite več
Moja prva avto polica
Moja prva avto polica

Zavarovanje je namenjeno mladim voznikom, ki imate izpit manj kot 3 leta. Če se po opravkih odpeljete včasih z očetovim in drugič z babičinim avtom, boste z Mojo prvo avto polico nadomestili posamezna doplačila za mladega voznika in občutno prihranili.

Preberite več
Zračna plovila
Zračna plovila

Z zavarovanjem zračnih plovil bodo poleti in pristanki zračnih plovil potekali mirneje in brez dodatnih skrbi. Namenjeno je vsem lastnikom zrakoplovov, ki letite v prostem času in za razvedrilo, kakor tudi tistim, ki razdalje med oblaki premagujete v komercialne namene.

Preberite več
Nazaj na vrh